1. Hjem
  2. Emma den Hartog
  3. Ny prosjektleder for ferdselsårer og tilrettelegging av friluftsliv
Ny prosjektleder for ferdselsårer og tilrettelegging av friluftsliv - headerbilde Erlend Furuhovde - Sammen med turkamerat Nanook på Verdenssvaet.

Mitt navn er Emma den Hartog, og begynte nylig i stillingen som prosjektleder for ferdselsårer og tilrettelegging av friluftsliv i Midtre Hålogaland friluftsråd. På fritida finner du meg ofte utendørs, på tur – derfor er jeg veldig spent på å jobbe med bl.a. kartlegging av turstier og løyper i forskjellige kommuner i denne regionen.   

Jeg har en bachelorgrad i skogsbruk og naturforvaltning og en master i anvendt økologi og brenner for bærekraftig bruk av naturen. De siste to årene har jeg jobbet med naturveiledning på Norsk Villreinsenter Nord og Rovdyrsenter Bardu, brukerundersøkelser av to nasjonalparker og strandrydding samt vikararbeid som lærer og assistent på Beisfjord skole.

I friluftsrådet skal jeg hovedsakelig jobbe med planer for friluftslivets ferdselsårer i våre medlemskommuner. Planene innebærer bl.a. kartlegging av ferdselsårer samt en analyse og foreslåtte tiltak i kommunen. I forskjellige medlemskommuner er planen allerede ferdigstilt og nå skal vi sette i gang i Narvik kommune. I tillegg jobber jeg med tilrettelegging av friluftsliv, statlig sikring av friluftsområder og håper å starte med organisert strandrydding.

 

Ta gjerne kontakt for en prat eller spørsmål!