1. Hjem
  2. Velkommen til gratis friluftsskole i Folkeparken 23.02-26.02
Velkommen til gratis friluftsskole i Folkeparken 23.02-26.02 - headerbilde Kim Ingebrigtsen

Midtre Hålogaland friluftsråd ønsker velkommen til friluftsskole i Folkeparken 23.02-26.02 2021.

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening og arrangeres over hele landet i samarbeid mellom kommuner, lag og forening og friluftsråd. Friluftsskolen er et ferietilbud for barn og ungdom i alderen 10-13 år (5.-7. klasse), hvor deltakerne får en introduksjon til ulike friluftsaktiviteter, med sikte på å legge grunnlag for friluftsliv som livslang fritidsaktivitet. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over fire dager og er et gratis tilbud.

Ledere

Medkila speidergruppe

Sted (oppmøte)

Parkeringsplassen i Folkeparken kl 09.00

Program

Detaljert program blir sendt ut i forkant av friluftsskolen. Vi håper på at det har kommet tilstrekkelig med snø og at det blir skiaktiviteter, så ta med ski. Mangler du ski kan dette lånes hos røde kors i Havnegaten 20.

Påmelding og pris

Friluftsskolen er helt gratis, men vi har plassbegrensning på 30 deltakere (to parallelle friluftsskoler). For å påmelding kan man gå på nettsiden www.deltaker.no skriv inn friluftsskole Harstad og trykk på søk. Klikk deg så inn på arrangementet og meld på.

Direkte Lenke: https://www.deltager.no/friluftsskole_Harstad_vinterferie_1

                         https://www.deltager.no/friluftsskole_harstad_vinterferie_2

Praktisk informasjon

Oppmøtetidspunkt er klokken 09.00, men det anbefales å møte opp litt før og dagene avsluttes klokken 15.00. Deltakere må selv stille med varme klær tilpasset sesongen, sekk, matpakke og drikke. Nærmere informasjon sendes ut til alle deltakere en uke i forkant av arrangementet. 

Foreldre/foresatte er selv ansvarlig for at barna er forsikret.

 

Smittevernhensyn

Friluftsrådet gjør fortløpende vurderinger i samarbeid med Harstad kommune om det er forsvarlig å arrangere friluftsskole med tanke på smittesituasjonen i hver enkelt kommune. Friluftsrådet forbeholder seg retten til å avlyse friluftsskolen om forholdene ikke blir vurdert som trygge, for eksempel smittesituasjonen, dårlig vær ol.

Friluftsskolen gjennomføres med følgende smitteverntiltak

  • Ingen felles tilberedning av mat

  • Regelmessig handvask med våtservietter og antibac

  • Felles utstyr desinfiseres mellom bruk

  • Ved sykdom/symptomer skal arrangør varsles og barnet skal ikke møte opp

Det blir også sendt ut en oppdatert smittevernveileder sammen med program for friluftsskolen. Det er viktig at denne leses og følges.

Har du spørsmål om friluftsskolen kan du sende epost til 

Roald Amundsen:  roald.amundsen@jota.no 

Kim Ingebrigtsen: kim.ingebrigtsen@narvik.kommune.no 

Vi ser fram til å bli bedre kjent med dere!