1. Hjem
  2. Friluftsskole i vinterferien - Narvik
Friluftsskole i vinterferien - Narvik - headerbilde

Narvik kommune i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd inviterer deg til å delta på Friluftsskole i vinterferien 2.- 4. mars. Friluftsskolen er et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse).  Ingen deltakeravgift. 

 

Sted: Kobberstadløypa, Narvik
Dato: 2. - 4. mars

 

 

Program

  • Mandag: Bli kjent-aktivitet, skileik, snøforming, iglobygging  
  • Tirsdag: Tur/ekspedisjon i nærområdet
  • Onsdag: Friluftsaktiviteter, skileik, snøforming, iglobygging

Praktisk informasjon

Oppmøtetidspunkt er klokken 09.00 og dagene avsluttes klokken 15.00. Arrangør stiller med mat og og har noe utstyr som kan lånes ut. Om deltakeren har behov for å låne utstyr som ski osv. skrives dette inn i påmeldingsskjemaet. 

Deltakere må selv stille med varme klær, sekk og drikkeflaske. Nærmere informasjon sendes ut til alle deltakere en uke i forkant av arrangementet.

Hva koster det?

Friluftsskolen er helt gratis!

Her melder du deg på

NB husk å trykk "send inn" etter at påmeldingsskjemaet er fylt ut. Dere vil få en bekreftelse på påmeldingen automatisk, men Midtre Hålogaland friluftsråd vil sende ut en endelig bekreftelse på om dere står på venteliste eller har fått plass.
For påmelding følg lenken og fyll ut informasjon. Plassbegrensning på 15 deltakere, vi setter også opp venteliste.

Om Friluftsskolen 

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening og arrangeres over hele landet i samarbeid mellom kommuner, lag og forening og friluftsråd. Friluftsskolen er et ferietilbud for barn og ungdom i alderen 10-13 år, hvor deltakerne får en introduksjon til ulike friluftsaktiviteter, med sikte på å legge grunnlag for friluftsliv som livslang fritidsaktivitet. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over tre dager og er et gratis tilbud. 

Spørsmål kan sendes på e-post til: kim.ingebrigtsen@narvik.kommune.no 

 

Med vennlig hilsen


Narvik kommune og Midtre Hålogaland friluftsråd

 

Vi ser frem til å bli kjent med dere!