1. Hjem
  2. Evaluering friluftsskolen 2019
Evaluering friluftsskolen 2019 - headerbilde

Fredag 01.11.19 ble det gjennomført evaluering av friluftskolen 2019, samt planlegging av friluftskolen 2020.  Evalueringen fant sted i Snubba, nærmerer bestemt Slubbagoahti hvor vertskapet var Moski reiseliv ved Geir Elvebakk Moski og Bente Eilertsen. Først fikk vi en omvisning på tunet og en god innføring i områdets kulturhistorie.

DSC_0147.JPG

Deretter trakk vi inn i gammen hvor våre kommunerepresentanter og representanter fra lokale turlag delte sine erfaringer knyttet til gjennomføringen av friluftsskolen 2019. 

I gammen var det en god atmosfere som satte oss i riktig modus. Friluftsskolen er en suksess og vi opplever stor pågang når vi arrangerer.

image00000011.jpg

På grunn av den økte pågangen ønsker vi å arrangere flere friluftsskoler i 2020. Friluftsrådet ønsker å komme i kontakt med lokale turlag, foreninger og organisasjoner som kunne tenke seg å være medarrangør. Friluftsrådet tilbyr kompetansehevende kurs i forkant av friluftskolen samt et honorar pr gjennomførte dag på friluftsskolen. Vi håper dette skal styrke de lokale turlagene og øke rekrutteringen blant oppvoksende generasjon. Lag og organisasjoner som ønsker mer informasjon om dette kan gå inn på fanen "aktiviteter" for å lese mer, eller ta kontakt med prosjektleder Kim Ingebrigtsen

(kim.ingebrigtsen@narvik.kommune.no )