1. Hjem
  2. Vi søker instruktører til friluftsskole
Vi søker instruktører til friluftsskole - headerbilde

Har du lyst på verdens beste feriejobb?

Midtre Hålogaland friluftsråd søker dyktige instruktører til årets friluftsskoler.

 

Friluftsskolen er et aktivitetstilbud i friluft for barn og ungdom i alderen 10-13 år, hvor formålet er å gi en positiv introduksjon til friluftslivet. På Friluftsskolen får deltakerne prøve ut enkle friluftsaktiviteter i sitt nærmiljø, spise god mat og bli kjent med nye venner. Friluftsskolen gjennomføres over tre dager på dagtid.Vi arrangerer friluftsskoler i samtlige av våre 12 medlemskommuner, hvorav de fleste arrangeres i sommerferien. Friluftsskolen kan også legges til andre skoleferier etter ønske fra medlemskommunene.

I forbindelse med gjennomføring av friluftsskolene i 2019 er vi på jakt etter dyktige instruktører med grunnleggende friluftslivskompetanse og erfaring fra arbeid med barn og ungdom. Det vil være en fordel om du er godt kjent i områdene hvor friluftsskolene skal gjennomføres (Ofoten og Sør-Troms).

Instruktørene må, i tillegg til å planlegge og gjennomføre aktivitet, samarbeide nært med friluftsrådet og kommunekontakt for rekruttering av deltakere og for å bidra i den praktiske tilretteleggingen i forkant av skolen.

Friluftsrådet tilbyr våre instruktører

Grunnleggende instruktøropplæring
God betaling
Feriejobb ute i det fri

Interessert? 
Send CV og søknad til torgeir.bremer@narvik.kommune.no
Eller ta kontakt på 97095176

Vi arrangerer intervju i Harstad og Narvik ila februar