harstadkommv Harstad (Troms)

harsatd

Harstad kommune ligger midt i Nord-Norge, strategisk plassert ved porten til Vesterålen og Lofoten. Harstad byr på en region med gode boområder og uforglemmelige naturopplevelser. Byens beliggenhet med nær tilgang til fjell og sjø, uansett årstid er en fantastisk styrke ved kommunen. 

Friluftsliv kan utøves av alle, uansett bosted og nesten uavhengig av fysisk form, bevegelighet og kunnskap, I Harstad er det store muligheter for utøvelse av friluftsliv som passer, uansett alder og funksjonsnivå. Friluftslivets kjerne og helsemessige verdi ligger først og fremst i samspillet mellom naturopplevelse og fysisk aktivitet.

Ofte er de gode naturopplevelsene nærmere enn hva man tror, noe som gir et godt utgangspunkt til å være i fysisk aktivitet og oppleve glede. Det være seg opplevelsen av kommunens unike skjærgård, kulturminner, strandsone, skiløyper, klatring, toppturer eller nærturer til fots eller på ski, eller gjennom fiske eller jakt. Kontrastene er store i det vakre landskapet og mulighetene mangfoldige. 

Les mer her.

Kontaktperson er Park og idrettsrådgiver Eli-Jeanette Olsen. E-post: eli-jeanette.olsen@harstad.kommune.no Tlf: 90733409