1. Hjem
  2. Prosjektleder friluftsliv i skole
Prosjektleder friluftsliv i skole - headerbilde

Midtre Hålogaland friluftsråder et interkommunalt samarbeidsorgan for tolv kommuner; Ballangen, Evenes, Harstad, Gratangen, Ibestad, Kvæfjord, Lavangen, Narvik, Salangen, Skånland, Tjeldsund og Tysfjord i Ofoten og Sør-Troms. 

Vårt friluftsråd arbeider med prosjekt som «Læring i friluft», (for pedagoger i barnehager og skoler) og «Friluftsskoler» der målgruppene er barn og unge. Målet er at alle medlemskommunene skal delta aktivt i nettverk. Til å lede arbeidet søker vi en person som kan lede arbeidet som er 3. års engasjement. 

Mer informasjon:

Læring i friluft: friluftsrad.no/arbeidsomrader/skole-og-barnehage/laering-i-friluft

Friluftsskoler: halogaland-friluftsrad.no/vart-arbeid/aktiviteter/friluftskole

Arbeidsoppgaver

Ansvarsområde - lede våre prosjekt «Læring i friluft» og «Friluftsskoler» der målgruppene er barn og unge. Være en ressurs og veileder i å implementere bruk av fysisk aktivitet som metode i skolen- Behjelpelig med å kartlegging av skoler og barnehagers uteområder (stedsbasert læring) utenfor skolers  og barnehagers uteområde. Prosjektarbeid inkludert arbeid med søknader og rapporter. Vi søker en medarbeider som skal jobbe 60% med skole-/barnehagenettverket og 40% med friluftsrelaterte (Friluftsskoler) oppgaver i medlemskommunene.

Kvalifikasjoner

  • Pedagogisk utdanning, friluftslivsveileder eller naturveileder evt med sertifiserte ferdigheter innen ulike friluftsaktiviteter og sikkerhet.
  • Kjennskap til gjeldende- og ny læreplan, opplæringsloven og juridiske rammer som regulerer skolens handlingsrom.
  • Erfaring med uteskole og/eller friluftsrelaterte undervisningsmetoder og tverrfaglig prosjektarbeid.
  • Erfaring med prosjektledelse og økonomistyring
  • Evne til å utvikle gode relasjoner, internt og eksternt 
  • Selvstendig og målrettet, med god gjennomføringsevne 
  • God kjennskap til digitale verktøy, for eksempel ArcGis           
  • Engasjement for natur og friluftsliv Politiattest (ikke eldre enn 3. mndr.) 
  • Førerkort  klasse B og BE og disponere bil.                                                                                                           

Personlige egenskaper

Du må ha et stort engasjement for friluftsliv, være utadvendt, komfortabel i lederrollen, være glad i å snakke i forsamlinger og dele kunnskaper. Personlig egnethet vil bli lagt stor vekt. 

Vi tilbyr

Et lite arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kollegaer. - Faglige utviklingsmuligheter - Et landsdekkende Læring i friluft-nettverk med tilbud om samlinger og kompetanseutvikling- Spennende og varierte arbeidsoppgaver innen friluftsliv i flott kyst- og innlandsnatur.- Fleksibel arbeidstid og muligheter for hjemmekontor i perioder - Lønn etter avtale. Fra lønn trekkes: innskudd til pensjonsordning. Ansettelse i friluftsrådet skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Varighet: 1.8.2019-1.8.2022. Tiltre ønskelig i et vikariat fra 1.6.2019.

Det må påregnes reisevirksomhet. Narvik kommune er vertskommune og vårt kontorer er lokalisert til Narvik rådhus. Arbeidssted vil være alle medlemskommunene.

Henvendelse om stillingen rettes til daglig leder Anne Margrethe Roll, tlf. 905 49 676, e-post anne-margrethe.roll@narvik.kommune.no 

Tilsetting skjer på de vilkår og med de plikter som til enhver tid følger av lover og tariffavtaler. 6 måneders prøvetid gjelder for stillingen.

Stillingen er lyst ut av Narvik kommune for friluftsrådet. Søknad og CV med henvisning til tre referanser, bekreftede kopi av vitnemål og attester sendes via elektronisk søknadsskjema   

Narvik - et samfunn i utvikling

Narvik er et naturlig knutepunkt i hjertet av Nord-Norge med kort avstand til Lofoten, Tromsø, Harstad og Kiruna i Nord-Sverige. Harstad/Narvik lufthavn Evenes ligger 45 minutters kjøring fra Narvik sentrum. Vi er en region med vekstambisjoner og har mye utviklingsorientert aktivitet, her i blant en styrking av regionen ved forestående kommunesammenslåing. De fleste av kommunens 18.700 innbyggere bor i nærheten av den kompakte bykjerne, som har alle tilbud som en moderne familie forventer av sitt bysenter. I tillegg har vi et mangfold av fritidstilbud og mulighet for unike naturopplevelser rett utenfor dørstokken. Narvik er norsk søkerby for alpin VM 2027 og vi forbereder oss derfor til at Nord-Norge i denne sammenheng kommer i verdens søkelys. I strategisk næringsplan er satsingsområdene transport og logistikk, forsvaret, reiseliv, blå næringer og fornybar energi. Et tett samarbeid mellom kommunen og UIT, Norges arktiske universitet, universitetssykehuset i Nord-Norge og øvrig næringsliv er sentralt for fortsatt å bygge det samfunn vi er en del av.

Med mer enn 1400 årsverk er Narvik kommune regionens største arbeidsgiver og vi satser hardt på å levere gode tjenester til våre innbyggere hver dag. Narvik benevnes ofte som teknologihovedstaden i Nord-Norge og kommunen bidrar til dette med sin satsing på digitalisering av innbyggertjenester og intern effektivisering. Vi er utviklingsorientert og legger tilrette for etableringer og nyskaping. Digitale verktøy og løsninger er i stor grad tatt i bruk for å bidra til at våre tjenester leveres i henhold til innbyggernes og næringslivets høye forventninger.

Narvik kommune - nytenkende, raus, stolt

Ansettelsesform

Engasjement,   Prosjekt  
 
Søknadsfrist 23.04.19